CASCAI TEATRE PRESENTA ‘GENT DE MAR’ A LA PLANETA

//CASCAI TEATRE PRESENTA ‘GENT DE MAR’ A LA PLANETA

CASCAI TEATRE PRESENTA ‘GENT DE MAR’ A LA PLANETA

Gent de Mar, el darrer espectacle de la companyia Cascai Teatre, es presenta el 18 i 19 de maig a la sala La Planeta de Girona, a les 21 h i a les 18 h, respectivament. Aquest espectacle d’humor està inspirat en els personatges que deambulen per confraries, ports, platges i viles marineres, amb el teló de fons del Mediterrani i tota la seva problemàtica mediambiental i humana.

D’altra banda, El Comediant continua l’exitosa gira i es presenta al Teatre de Salt, el 12 de maig, a les 21 h. A més, Marcel Tomàs també participarà com a showman a la gala solidària del Pare Manel, el 28 de maig, al Teatre Victòria de Barcelona.

By |2019-05-22T08:56:54+02:00abril 24th, 2019|General|Comentaris tancats a CASCAI TEATRE PRESENTA ‘GENT DE MAR’ A LA PLANETA