Els dies 11 i 12 d’abril, La Baldufa va celebrar La Festa del Teatre, al seu carrer, al barri de la Mariola de Lleida. El primer dia, van actuar els alumnes del centre Magí Morera. Aquesta experiència enriquidora va néixer a partir de la col·laboració amb el professorat de l’escola. L’endemà, La Baldufa va realitzar l’espectacle Embolic a la Granja, amb l’assistència d’un total de 250 nens i nenes, a més de nombrosos veïns i veïnes del barri.

Amb aquesta activitat sense ànim de lucre, la companyia pretén donar a conèixer la seva feina als veïns i veïnes de la Mariola, un barri on les dificultats socials es fan paleses dia a dia, i on el teatre hi és poc present. Actes d’aquest tipus són molt necessaris per apropar la cultura, la lectura i el teatre a aquells nens i nenes que potser no tindran gaires oportunitats de gaudir-ne.