DAVID MORENO I CRISTINA CALLEJA, FINALISTES ALS MAX

//DAVID MORENO I CRISTINA CALLEJA, FINALISTES ALS MAX

DAVID MORENO I CRISTINA CALLEJA, FINALISTES ALS MAX

El 20 de maig se celebrarà la gala dels Premis Max al Teatre Calderón de Valladolid, i Flotados de David Moreno & Cia. i Cristina Calleja opta com a finalista al guardó de millor espectacle de carrer. Aquesta mateixa setmana serà intensa per a la companyia, ja que el 17 de maig, inaugurarà el Festival Internacional de Teatro y Artes de Calle de Valladolid (TAC) amb El comediante, en esencia, un macro-espectacle creat a mida per a commemorar els 20 anys d’aquest esdeveniment. En el marc del festival, la companyia també presentarà, els  dies 23, 24 i 25 de maig, l’espectacle Flotados.

By |2019-05-22T08:48:11+02:00abril 24th, 2019|General|Comentaris tancats a DAVID MORENO I CRISTINA CALLEJA, FINALISTES ALS MAX