La coreògrafa Sol Picó segueix de gira amb la nova peça, Animal de séquia, com a encàrrec del festival Dansa València, amb 8 ballarins i una banda municipal de 30 músics, endinsant-se dintre la cultura popular valenciana i fent una desconstrucció d’ella, a través de la mirada contemporània que la caracteritza. L’actuació es realitzarà el 3 de juny, a la Mostra de Teatre d’Alcoi.

El 7 de juny a la Sala Berlanga a Madrid, Sol Picó estarà presentant De rodillas corazón, el documental que ha rodat la reconeguda directora Susana Barranco, i on es parla de la seva vida com a coreògrafa, com a dona i com a lluitadora.

Per acabar el mes, Halab es representarà, el 9 de juny, al ‘Dance Festival Zagreb’, de Croàcia. En aquest espectacle, Sol Picó fa una reflexió del drama humanitari que viuen milers de persones, cada dia, en el mar.