El 29 de juny, a les 22.30 h, dins del 3r Festival de Titelles del Moianès, Rocamora Teatre representarà a la Sala Petita de Monistrol de Calders, el clàssic del teatre d’objectes, Petits Suïcidis.

Després d’un llarg període, Carles Cañellas recupera la recreació que va fer en col·laboració amb Gyula Molnár, autor del sorprenent muntatge Piccoli Suicidi (tre brevi esorcismi d’uso quotidiano) que s’escenifica usant un llenguatge ritual extravagant, on l’objecte no es disfressa ni transforma per representar papers o personatges propis de les vicissituds humanes, sinó que, acceptant o cercant d’eludir la seva funció objectiva, es representa a si mateix amb captivadora dignitat. L’actor no usa els objectes, sinó que els ajuda a expressar-se. D’una nuesa i sobrietat que commou i emociona tant en la seva dramatúrgia -de gran nivell poètic-, com en la posada en escena, que fuig d’espectaculars martingales tècniques per centrar-se en l’essencial del fet teatral.