ACTUACIONS DE LAZZIGAGS DURANT EL MES DE NOVEMBRE

//ACTUACIONS DE LAZZIGAGS DURANT EL MES DE NOVEMBRE

ACTUACIONS DE LAZZIGAGS DURANT EL MES DE NOVEMBRE

Durant el mes de novembre, Lazzigags Produccions oferirà dos dels seus espectacles en tres sales catalanes. La primera parada serà el 10 de novembre, a les 18 h, al Teatre La Gorga de Palamós (Girona) amb l’espectacle Tom Sawyer detectiu. Dies després, concretament el 13 i 14, la companyia representarà Sihir i la nit de Reis el Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), a les 11 h. La tercera parada serà amb aquest últim espectacle al Teatre Mundial de La Bisbal d’Empordà (Girona), el 17 de novembre, a les 18 h.

Més informació sobre aquests muntatges teatrals en aquest enllaç.

By |2019-11-25T19:02:55+02:00octubre 22nd, 2019|General|Comentaris tancats a ACTUACIONS DE LAZZIGAGS DURANT EL MES DE NOVEMBRE