ROCAMORA TEATRE ACTUA A VALÈNCIA AMB ‘IDENTITATS’

//ROCAMORA TEATRE ACTUA A VALÈNCIA AMB ‘IDENTITATS’

ROCAMORA TEATRE ACTUA A VALÈNCIA AMB ‘IDENTITATS’

La companyia Rocamora Teatre representarà l’espectacle Identitats al ‘Marionetari’ de València, el dia 23 de novembre, a les 20 h, en la versió tècnicament simplificada. Aquesta és una ocasió excepcional per descobrir el treball del reconegut marionetista Carles Cañellas, en el format més íntim i proper, que permet veure i copsar al detall fins al més petit moviment de l’extraordinària protagonista de l’espectacle: una marioneta de la seva pròpia creació, de vint-i-set fils i noranta centímetres d’alçada.

Més informació sobre l’espectacle en aquest enllaç.

By |2019-11-25T19:01:38+02:00octubre 22nd, 2019|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE ACTUA A VALÈNCIA AMB ‘IDENTITATS’