CIATRE acaba d’engegar el projecte ‘Territori Escènic’ per fomentar i crear nous públics, i incrementar la presència i visibilitat de les companyies que pertanyen a l’entitat en els mitjans de comunicació. Amb aquesta iniciativa s’impulsarà el consum de creadors catalans i d’autors contemporanis, es contribuirà a una millor difusió dels seus espectacles i a un major apropament amb el públic, i es posarà en valor el fet diferencial que tenen les companyies amb llarg recorregut professional com a creadores i autores dels seus espectacles. De fet, l’entitat ha creat i està confeccionant, des del mes d’octubre, diverses càpsules audiovisuals amb la col·laboració dels associats. Les primeres van ser emeses, per primera vegada, el 16 de novembre, pel Canal 33. CIATRE també està tancant l’emissió d’aquests vídeos amb diferents mitjans de comunicació catalans.

Podeu veure una mostra dels tres primers clips, realitzats en el marc del projecte, en aquests enllaços:

Vídeo Cascai Teatre

Vídeo Companyia Lazzigags

Vídeo T de Teatre