‘BONA GENT’ CONTINUA GIRANT PER CATALUNYA

//‘BONA GENT’ CONTINUA GIRANT PER CATALUNYA

‘BONA GENT’ CONTINUA GIRANT PER CATALUNYA

Guerrilla Produccions continua la gira de Bona gent en el mes de març. L’espectacle, protagonitzat per Quim Masferrer, es representarà en aquestes dates i municipis catalans: el 19, a l’Auditori de Castellar del Vallès (Barcelona); el 22, al Teatre La Llotja de Lleida; el 28, es faran dos passis al Teatre Margarida Xirgu de Montornès del Vallès (Barcelona): i el 29, al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (Tarragona). Es poden consultar els horaris de les actuacions i adquirir entrades de l’espectacle en aquest enllaç.

Podeu veure el vídeo de l’espectacle, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquest link.

By |2020-03-21T15:01:19+02:00febrer 21st, 2020|General|Comentaris tancats a ‘BONA GENT’ CONTINUA GIRANT PER CATALUNYA