Cascai Teatre iniciarà, el 28 de març, la gira del seu darrer espectacle, Noucents, El pianista de l’oceà, a Can Palots de Canovelles (Barcelona). L’espectacle que es representarà a les 21 h, es basa en una obra de l’autor italià Alessandro Baricco estrenada el 17 d’octubre en el Teatre de Salt, en el marc del Festival Temporada Alta. Aquest muntatge que fusiona música i teatre permet fer un viatge per les melodies, estils i gèneres més populars de principis del segle XX, és a dir, pel Ragtime, pel Blues i pel Dixieland, entre altres.

En aquest enllaç podeu adquirir les entrades per l’espectacle.

Les dates de les actuacions posteriors les podeu consultar en el web de la companyia.

Podeu veure el vídeo de l’espectacle, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquest enllaç.