ROCAMORA TEATRE PREESTRENA ‘JUGUES?’ AL FESTIVAL DE TITELLES DE BARCELONA

//ROCAMORA TEATRE PREESTRENA ‘JUGUES?’ AL FESTIVAL DE TITELLES DE BARCELONA

ROCAMORA TEATRE PREESTRENA ‘JUGUES?’ AL FESTIVAL DE TITELLES DE BARCELONA

Jugues? o la meravella de jugar, fent volar la imaginació, la nova creació de la companyia Rocamora Teatre per a públic infantil i familiar, farà la seva presentació prèvia en el XI Festival de Titelles de Barcelona, que tindrà lloc al Poble Espanyol de Montjuïc els dies 21 i 22 de març. Jugues? és un espectacle de teatre d’objectes sense paraules, una incitació al joc simbòlic i al joc lliure, i on, des de la primera escena, els titellaires conviden a jugar, a deixar-se anar i a entrar amb ells en un joc escènic, en el qual els objectes que tenen a l’abast, prenen vida i es transformen per art de la imaginació.

 Podeu adquirir les entrades per l’espectacle en aquest enllaç.

By |2020-03-24T10:12:31+02:00febrer 24th, 2020|General|Comentaris tancats a ROCAMORA TEATRE PREESTRENA ‘JUGUES?’ AL FESTIVAL DE TITELLES DE BARCELONA