LA FURA DELS BAUS INICIA UNA GIRA AMB L’ESPECTACLE ‘NOVA NORMALITAT’

//LA FURA DELS BAUS INICIA UNA GIRA AMB L’ESPECTACLE ‘NOVA NORMALITAT’

LA FURA DELS BAUS INICIA UNA GIRA AMB L’ESPECTACLE ‘NOVA NORMALITAT’

L’espectacle de La Fura dels Baus, Nova Normalitat, dirigit per Carlus Padrissa que s’estrenarà en el marc del festival Cruïlla XXS, el 3 i 4 de juliol, iniciarà, dies després, una gira per diversos centres sanitaris. La primera parada serà el 10 i l’11 de juliol, a l’Hospital d’Igualada, situat a la comarca de l’Anoia, zona fortament sacsejada per la pandèmia de la Covid-19.  De fet, diferents entitats del món cultural de la comarca s’han adherit a la iniciativa i col·laboraran en l’organització de l’espectacle, que també compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. La gira continuarà després per Galícia i Cantàbria, entre moltes altres comunitats autònomes.

By |2020-07-23T12:26:13+02:00juny 26th, 2020|General|Comentaris tancats a LA FURA DELS BAUS INICIA UNA GIRA AMB L’ESPECTACLE ‘NOVA NORMALITAT’