‘NN’ DE LA FURA DELS BAUS CONTINUA HOMENATJANT EL SECTOR SANITARI

//‘NN’ DE LA FURA DELS BAUS CONTINUA HOMENATJANT EL SECTOR SANITARI

‘NN’ DE LA FURA DELS BAUS CONTINUA HOMENATJANT EL SECTOR SANITARI

La Fura dels Baus continua la seva gira per centres sanitaris de tota Espanya amb el macroespectacle Nova normalitat (NN). Després de l’estrena realitzada, el 3 i 4 de juliol, al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, en el marc del Cruïlla XXS, NN està fent parades per diverses comunitats autònomes. Les actuacions del mes d’agost es portaran a terme a Madrid, concretament a IFEMA, en el marc de l’esdeveniment cultural ‘Abre Madrid’, els dies 4 i 5, a les 21.30 h.

NN està dirigit per Carlus Padrissa i compta amb l’actuació musical de la soprano Alba Fernández Cano i el guitarrista Pep Mendoza. Els beneficis que es recullin durant les funcions aniran destinats a cadascun dels centres sanitaris on la proposta està fent parades.

By |2020-09-10T07:24:04+02:00juliol 27th, 2020|General|Comentaris tancats a ‘NN’ DE LA FURA DELS BAUS CONTINUA HOMENATJANT EL SECTOR SANITARI