LA COMPANYIA PEPA PLANA CONTINUA GIRANT AMB TRES DELS SEUS ESPECTACLES

//LA COMPANYIA PEPA PLANA CONTINUA GIRANT AMB TRES DELS SEUS ESPECTACLES

LA COMPANYIA PEPA PLANA CONTINUA GIRANT AMB TRES DELS SEUS ESPECTACLES

La companyia Pepa Plana continua la gira del seu espectacle Veus que no veus. L’obra es podrà veure en diversos festivals i municipis catalans durant el mes d’octubre: el 2, al Festival de Pallasses del Circ Cric que es desenvolupa a Sant Esteve de Palautordera (Barcelona); el  3, al Festival Teatrefest d’Arbúcies (Girona); el 16, a Ripollet (Barcelona); i el 24 i 25, a la sala La Planeta de Girona. L’espectacle també viatjarà fins al municipi aragonès de Zuera, lloc on es podrà veure el 17 d’octubre.

D’altra banda, la companyia oferirà el 6 d’octubre el seu espectacle Penèlope al  FITC Maia de Portugal, i dos dies després, el 8, estarà amb l’obra L’atzar a las ‘Jornadas de Teatro y Humor Feminista’ que es portaran a terme a l’auditori del centre cultural ‘Casa del Reloj’ de Madrid.

By |2020-10-25T18:36:57+02:00setembre 25th, 2020|General|Comentaris tancats a LA COMPANYIA PEPA PLANA CONTINUA GIRANT AMB TRES DELS SEUS ESPECTACLES