GUERRILLA PRODUCCIONS CONTINUA AMB LA GIRA DELS SEUS ESPECTACLES

//GUERRILLA PRODUCCIONS CONTINUA AMB LA GIRA DELS SEUS ESPECTACLES

GUERRILLA PRODUCCIONS CONTINUA AMB LA GIRA DELS SEUS ESPECTACLES

Guerrilla Produccions té previst, durant aquest mes d’octubre, realitzar un seguit de representacions per Catalunya amb dos dels seus espectacles. Amb Bona Gent, la companyia estarà a Torelló els dies 3 i 4, al Teatre Cirvianum; i el 17, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Amb Moltes gràcies, les actuacions es faran pels carrers de la Bisbal del Penedès, Alcanar i Breda el 4, 11 i 31 d’octubre, respectivament. Per a més informació i per a comprar entrades, consulteu aquest enllaç.

By |2020-10-25T20:08:47+02:00setembre 25th, 2020|General|Comentaris tancats a GUERRILLA PRODUCCIONS CONTINUA AMB LA GIRA DELS SEUS ESPECTACLES