‘SEÑOR RUISEÑOR’ DELS JOGLARS CONTINUA LA SEVA GIRA

//‘SEÑOR RUISEÑOR’ DELS JOGLARS CONTINUA LA SEVA GIRA

‘SEÑOR RUISEÑOR’ DELS JOGLARS CONTINUA LA SEVA GIRA

Els Joglars continuarà, durant el mes d’octubre, amb la seva gira de l’espectacle Señor Ruiseñor. La companyia actuarà el 2 i el 24 en dos teatres d’Andalusia, respectivament: el primer dia estarà a l’Auditori Ciudad de Vera; i el segon, al Teatre Municipal de Montoro. A més, el 16, l’obra es representarà a la Casa de la Cultura de L’Alcúdia (València); i el 31, al Teatre Rojas de Toledo (Castella-La Manxa), municipi on repetirà la funció l’endemà, 1 de novembre. Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

By |2020-10-25T19:53:28+02:00setembre 25th, 2020|General|Comentaris tancats a ‘SEÑOR RUISEÑOR’ DELS JOGLARS CONTINUA LA SEVA GIRA