ADDAURA TEATRE VISUAL INICIA LA TARDOR AMB DOS DELS SEUS ESPECTACLES

//ADDAURA TEATRE VISUAL INICIA LA TARDOR AMB DOS DELS SEUS ESPECTACLES

ADDAURA TEATRE VISUAL INICIA LA TARDOR AMB DOS DELS SEUS ESPECTACLES

Per iniciar la tardor, la companyia Addaura Teatre Visual torna als escenaris amb dos dels seus espectacles durant el mes d’octubre. La primera representació la realitzarà amb l’obra Mobilus a Sentmenat (Barcelona) el dia 4, al Teatre El Coro, a les 18 h. Les següents funcions seran amb l’espectacle KLÉ i comptaran amb l’actuació en directe de Vassil Lambrinov, violinista del grup musical Blaumut. Concretament dues d’aquestes funcions es faran a Andorra: el 17, al Festival de Titelles d’Encamp, a les 17 h; i el 18, al Festival de Titelles de Pas de la Casa, a les 17 h. La companyia finalitzarà el mes actuant, el 31 d’octubre, amb aquest mateix espectacle a la Ciutat Comtal, concretament al Sant Andreu Teatre, a les 17.30 hores.

By |2020-10-26T07:27:10+02:00setembre 26th, 2020|General|Comentaris tancats a ADDAURA TEATRE VISUAL INICIA LA TARDOR AMB DOS DELS SEUS ESPECTACLES