‘T’ESTIMO SI HE BEGUT’ CONTINUA LA GIRA DURANT L’OCTUBRE

//‘T’ESTIMO SI HE BEGUT’ CONTINUA LA GIRA DURANT L’OCTUBRE

‘T’ESTIMO SI HE BEGUT’ CONTINUA LA GIRA DURANT L’OCTUBRE

Dagoll Dagom i T de Teatre havien d’estrenar el seu nou espectacle T’estimo si he begut en el mes de març, però la situació sanitària per culpa de la Covid-19 no ho va fer possible. Les companyies van reprendre els assajos d’aquesta comèdia musical amb relats d’Empar Moliner durant el mes de setembre, i el dia 25 van poder presentar l’espectacle i iniciar la gira per Catalunya al Teatre La Sala de Rubí (Barcelona).

Durant l’octubre continuaran les representacions i l’obra es podrà veure aquests dies en aquests espais: el 9, al Teatre Tarragona; el 16, al Teatre Principal d’Olot (Girona); el 17, al Teatre El Jardí de Figueres (Girona); el 18, al Teatre Principal de Sabadell (Barcelona); i el 30 i 31 d’octubre al Teatre Municipal de Girona.

By |2020-10-26T07:41:01+02:00setembre 26th, 2020|General|Comentaris tancats a ‘T’ESTIMO SI HE BEGUT’ CONTINUA LA GIRA DURANT L’OCTUBRE