‘FLOTADOS XL’ S’ESTRENA A MANRESA

//‘FLOTADOS XL’ S’ESTRENA A MANRESA

‘FLOTADOS XL’ S’ESTRENA A MANRESA

David Moreno Cia. & Cristina Calleja estrenaran el seu  nou espectacle de sala, Flotados XL, al Teatre Kursaal de Manresa, el 30 d’octubre, a les 20.30 h. Després de l’èxit internacional la versió de carrer i havent rebut el premi MAX 2019 en aquesta categoria, ara estiren el fil del seu univers únic per endinsar-nos en una nova aventura apassionant i màgica. Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

Uns dies abans, concretament l’11 d’octubre, la companyia oferirà la versió de carrer, anomenada Flotados, al municipi valencià de Xest. L’actuació tindrà lloc, a les 20.30 h, a la plaça de l’Església d’aquesta localitat.

By |2020-10-26T08:02:01+02:00setembre 26th, 2020|General|Comentaris tancats a ‘FLOTADOS XL’ S’ESTRENA A MANRESA