La masia Can Falguera, ubicada a Palau-Solità i Plegamans (Barcelona), iniciarà algunes de les seves activitats com a Museu Internacional del Titella al Vallès – Teia Moner (MIT) durant aquest mes de setembre. Aquest projecte ha estat engegat pels tres titellaires de la companyia Teia Moner: la pròpia Teia, i per Miquel Espinosa i Cristina Bertran. Els seus impulsors volen convertir l’espai en un museu dinàmic, a la comarca del Vallès, dedicat als titelles en tota la seva amplitud conceptual, organitzant exposicions, visites guiades, tallers, conferències, representacions, residències de creació i recerca, simpòsiums i trobades, entre moltes altres activitats. Durant el mes d’agost van signar amb l’Ajuntament un conveni de cessió d’aquest equipament municipal per un període de quinze anys.  La inauguració oficial del museu està prevista per la pròxima primavera.