La companyia Cascai Teatre estrena, l’1 de novembre, Els Colors de Duke Ellington en el Teatre El Canal de Salt (Girona), dins del Festival Temporada Alta. Aquest muntatge, protagonitzat per Marcel Tomàs i la big band del Girona Jazz Project, ens traslladarà al glamur dels elegants clubs nocturns on va triomfar la música d’Ellington, pioner i geni de la història del jazz. En aquest enllaç podeu adquirir les entrades.

D’altra banda, la companyia continua la gira per Catalunya de l’espectacle Un tal Shakespeare: el 5, a les 20.30 h, es podrà veure a la Sala Societat Unió Jonquerenca de La Jonquera (Girona); el 6, a les 20.30 h, a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí (Girona); el 19, a les 20 h, en el Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans (Barcelona); i el 27, a les 20.30 h, en el Teatre de Bescanó, a Bescanó (Girona). Podeu veure el clip d’aquest espectacle, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic en aquest enllaç del canal de YouTube de CIATRE.