La petita malumaluga estarà present en diverses fires i festivals amb alguns dels seus espectacles de repertori.

En l’àmbit internacional, oferirà l’espectacle 30 elefants sota un paraigua, en el marc del Festival Enestående, a les localitats daneses d’Aarhus i Randers, respectivament. La primera actuació es realitzarà, el 6, en el Teatret Gruppe 38; i el 7, en el Randers Teater. A més, els dies 21, 22 i 23, la companyia oferirà Bitles per a nadons (concert tribut a The Beatles) al Mierscher Kulturhaus de Mersch (Luxemburg).

A nivell estatal, estarà en dos importants esdeveniments amb La lluna en un pot (un espectacle incomprès): el dia 7, es podrà veure l’espectacle en el Teatre Circo d’Albacete, dins de la XXV Fira d’Arts Escèniques i Musicals de Castella – La Manxa; i el 21, en el Teatre Félix Petite Antzokia de Vitòria, dins del Festival Haziaraba in the Mapping.

Per últim, ja a Catalunya, la companyia oferirà, el 13 de novembre, el seu espectacle Núvols amb nadons, en el Centre Cívic de Sarrià (Barcelona), dins del programa Barcelona Districte Cultural.