Dagoll Dagom estrena, el 6 de novembre, en el Teatre Poliorama de Barcelona, Bye Bye Monstre, el primer musical familiar de la companyia. Amb aquesta producció que suposa també el 25è musical de la seva història, assoleix un nou camí de creació d’espectacles per a nenes i nens de 5 a 10 anys, amb la voluntat d’arribar als infants i conscienciar que la introducció, de ben petits, al llenguatge teatral és fonamental com a factor iniciàtic del públic del futur. Es tracta d’un musical inspirat en la situació de confinament que han viscut milers de nens i famílies aquest últim any. Les entrades ja estan a la venda en aquest enllaç.

D’altra banda, continuen les representacions de T’estimo si he begut, espectacle de les companyies de CIATRE, Dagoll Dagom i T de Teatre, al Teatre Poliorama de Barcelona. Es poden adquirir les entrades en aquest enllaç.