Del 27 d’abril al 8 de maig, La Baldufa estarà en el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) amb l’espectacle Bye Bye Confetti. Els dimecres, dijous i divendres realitzarà funcions escolars, i el dissabte i el diumenge portarà a terme representacions familiars.

D’altra banda, del 26 al 29 de maig es durà a terme, a Lleida, la primera edició del Festival Enre9, esdeveniment d’arts escèniques organitzat per la Comissió de Cultura de la zona 09 de Lleida (La Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles) i La Baldufa que, a més, també en fa la coordinació. Es tracta d’un projecte per a la transformació social a través de la creació artística amb quatre dies de programació al carrer, on es combinaran arts escèniques professionals amb altres expressions artístiques sorgides dels propis col·lectius i del veïnat. La idea és dinamitzar la zona, posar en valor la diversitat i interculturalitat de la seva gent i apropar la cultura a tothom.