La decidida aposta de Rocamora Teatre per crear ‘Espai Animacions’ a la seva seu de Calders (Barcelona) es va consolidant, fent que aquest Centre d’Iniciatives Titellaires sigui punt de referència del Teatre de Titelles i Arts associades a la Catalunya Central. Per sisè any consecutiu, organitza el Festival de Titelles del Moianès que es desenvoluparà del 24 de juny al 17 de juliol, amb activitats diàries, desplaçant-se successivament per les 7 seus participants enguany: l’Estany, Monistrol de Calders, Calders, Castellcir, Sant Quirze Safaja, Moià i Castellterçol. Conformen el programa dues exposicions, un taller, un curs per a professionals i aficionats, i quinze espectacles de variades tècniques i estils, dirigits a públic infantil i familiar, però també a joves i adults.
Per a més informació, consulteu aquest enllaç.