El MIT (Museu Internacional del Titella a Catalunya), gestionat per la companyia Teia Moner i ubicat a Palau-solità i Plegamans (Barcelona), organitza, l’11 de juliol, la VII Jornada Internacional d’Educació i Titelles. En la sessió d’enguany, en la qual es posarà el focus en les emocions postpandèmiques, participaran professionals de diversos àmbits i països que explicaran com treballen per aprendre a gestionar les emocions mitjançant els titelles. Per a més informació i per inscriure’s, consulteu aquest enllaç.

D’altra banda, la companyia farà diversos passis de l’espectacle Klé, els dies 23 i 24 de juny, en el Festival Môm’en Théâtre, en el municipi francès de Les Aix d’Angillon, situat al departament de Cher. Per a més informació, consulteu aquest enllaç. Podeu veure els vídeos de Klé, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic, en aquests enllaços del canal de YouTube de CIATRE:

Clip de l’espectacle

Vídeo de l’espectacle amb entrevista

Anècdota de l’espectacle