La petita malumaluga presentarà, per primer cop a la província de Girona, Bob Marley for babies, la seva última creació, estrenada al juliol de 2021, en el marc del Festival Grec de Barcelona. Aquest espectacle es podrà veure en el Teatre El Canal de Salt, el 16 d’octubre, a les 11 h, 12 h i 13 h, dins del Festival Temporada Alta.

Bob Marley for babies és la segona part de la trilogia que la companyia va iniciar amb l’èxit internacional Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles). Quatre ballarines que canten o quatre cantants que ballen, i una violoncel·lista interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afroamericanes del segle XX. Una explosió d’energia cantada i ballada, on el públic, situat a l’interior d’una escenografia immersiva a 360 graus, és, en tot moment, el protagonista.