UNA AGENDA PLENA DE FUNCIONS PER TEIA MONER – ADDAURA TEATRE VISUAL

UNA AGENDA PLENA DE FUNCIONS PER TEIA MONER – ADDAURA TEATRE VISUAL

Durant el mes d’octubre, Teia Moner – Addaura Teatre Visual té una agenda plena de funcions amb dos dels seus espectacles.

Magicarium es representarà en el marc del programa WelcomeBIB, projecte d’inclusió i integració social que té per objectiu que les biblioteques públiques esdevinguin espais de benvinguda a la comunitat local, i que disposin d’un marc d’actuació i de recursos per oferir serveis i facilitar la integració de col·lectius que arriben a Catalunya. L’espectacle es podrà veure aquests dies, en aquests horaris i espais: l’1, a les 11 h, a la Biblioteca Joan Coromines del Masnou (Barcelona); el 4, a les 18 h, a la sala infantil de la Biblioteca Pública de Tarragona; el 6, a les 17.30 h, a la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí (Tarragona); i el 25, a les 18 h, a la Biblioteca Pública de Lleida.

De Klé es faran dues representacions, a les 18 h, en el marc del circuit Barcelona Districte Cultural: el día 7, en el Centre Cívic Joan Oliver ‘Pere Quart’; i el 14, en el Centre Cívic La Sagrera ‘La Barraca’. A més, la companyia viatjarà fins a Cantàbria per presentar l’espectacle, el dia 9, en el Centre Cultural Ramón Pelayo de Solares, a les 12 h; i el 16, en el Teatre Municipal Concha Espina de Torrelavega, a les 12 h.

Podeu veure els vídeos de Klé, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic, en aquests enllaços del canal de YouTube de CIATRE:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle

By |2022-11-01T09:54:24+02:00setembre 29th, 2022|General|Comentaris tancats a UNA AGENDA PLENA DE FUNCIONS PER TEIA MONER – ADDAURA TEATRE VISUAL
Go to Top