La Companyia de Comediants La Baldufa farà les maletes per portar l’espectacle Arrivederci Confetti al 16è Festival de Tradiciones de Vida y Muerte, un esdeveniment multidisciplinari d’arts escèniques que se celebra al Parc Xcaret de Mèxic, a Playa del Carmen. Fins al 3 de novembre, el grup lleidatà farà 9 passis d’aquesta obra on tres pallassos ploren la mort del seu líder, Confetti.

El Festival de Tradiciones de Vida y Muerte acull espectacles de tot el món i també mostra les representacions culturals i tradicionals més significatives del món maia al voltant de l’Hanal Pixán, que és la celebració del dia dels morts a la regió de Quintana Roo. El Parc Xcaret, un espai aquàtic que dona cabuda a la natura, la cultura i la tradició, és la seu principal del festival.

L’expedició a Mèxic, inicialment prevista per al 2020, es va haver d’ajornar per la pandèmia, i ara finalment es farà realitat. Serà la segona vegada que La Baldufa actua a Mèxic, després de portar El Baró de Munchausen, a Guadalajara, l’any 2009.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.