Cascai Teatre continua de gira al novembre amb dos dels seus espectacles.

La companyia oferirà Un tal Shakespeare, aquests dies, i en aquests espais i municipis: l’11, en el Teatre Cerezo de Perol de Carmona (Sevilla), en el marc del Festival de Teatro de Humor; el 12, en el Teatre Principal de Castelló de la Plana (Castelló), dins del Festival Reclam; el 13, a La Polivalent de Seva (Barcelona); el 16, en el Teatre Alfil de Madrid; el 18, en el Centre Cívic Can Magarola de Lliçà de Vall (Barcelona), com a part de la programació del Cicle Riure amb els Clàssics; i el 19, en el Teatre Reina Sofía de Zuera (Saragossa).

En els enllaços de sota podeu visualitzar les gravacions d’aquest espectacle, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle

D’altra banda, Els colors de Duke Ellington es podrà veure, el 25, en el Teatre Zorrilla de Badalona (Barcelona); i el 27, en el Centre Recreatiu de Cassà de la Selva (Girona).

Podeu veure els vídeos de l’obra en els enllaços de sota:

Clip

Vídeo amb entrevistes