Egos Teatre està de gira, durant el mes de novembre, amb el seu espectacle Tot esperant en Will. La companyia realitzarà aquestes actuacions en campanya escolar: el 9, 10 i 11 estarà en el  Teatre Conservatori de Manresa (Barcelona); i el 14, a la Sala Simfònica de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. D’altra banda, els espectadors podran veure l’obra, l’11, a les 17.30 h, a la Societat La Flor de la Palma de Teià (Barcelona), en el marc de la Festa Major d’aquest municipi; el 13, a les 18 h, a la Sala Simfònica de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló; i el 26, a les 20 h, en El Casal d’Olesa de Montserrat (Barcelona).

Podeu veure els vídeos, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en els enllaços de sota:

Clip
Vídeo amb entrevistes
L’anècdota de l’espectacle