Egos Teatre ha iniciat els assajos del seu nou espectacle de creació, amb text de Toni Sans i Rubèn Montañá, i les composicions musicals d’Albert Mora. El muntatge titulat Baby Boom! es podrà veure, a partir de l’11 de febrer i fins al 2 d’abril, en el Teatre Gaudí Barcelona (TGB), on aviat es posaran les entrades a la venda. Per a més informació sobre l’espectacle, també podeu consultar el web de la companyia.

A més, Egos Teatre continua, en el mes de gener, la gira de l’obra Tot esperant en Will. A Catalunya, l’espectacle es podrà veure, el 15, a les 18 h, en el Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa (Tarragona); el 22, a les 18 h, en el Teatre L’Ateneu de Celrà (Girona); i el 26, en campanya escolar, en el Teatre Municipal de Sant Hipòlit de Voltregà (Barcelona). La versió en castellà d’aquest musical es podrà veure el 8, a les 12.30 h, en el Teatre Municipal Concha Espina (TMCE) de Torrelavega (Cantàbria); i el 21, a les 18 h, a l’Auditori Municipal La Alberca de Múrcia dins del ‘Ciclo de clásicos en enero’. Podeu veure els vídeos de l’espectacle, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en els enllaços de sota:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle