Enguany, Sarruga Produccions celebra el Nadal a València. Alguns dels elements més representatius de la companyia estan exposats, des del 26 de desembre, al Parc Central d’aquesta ciutat, lloc on es “preparen” per rebre, el 5 de gener, als Reis Mags d’Orient. Durant la mostra es poden veure girafes i elefants, un drac i l’arbre Akasya. La cavalcada que acompanyarà a Ses Majestats s’iniciarà, a les 18 hores, en el Pont de les Flors.

A més, la companyia farà una gira amb l’espectacle Insectes, en el marc de l’edició número 30 del Festival Santiago a Mil de Xile. Sarruga Produccions iniciarà les actuacions, el 4 de gener, en el municipi de Pudahuel. Per a més informació sobre les representacions de la companyia dins d’aquest important esdeveniment d’arts escèniques, podeu consultar aquest enllaç.