La nova creació de La Baldufa, un espectacle de circ dirigit per la companyia fent creació col·lectiva amb les artistes del duo Laiaiona, Ona Vives i Laia Gómez, ha estat seleccionat per participar en el programa de suport a la creació de FiraTàrrega. Aquest esdeveniment coproduirà la proposta i acompanyarà el procés de creació escènica, amb un suport en diferents vessants, entre els quals, una residència de dues setmanes a la capital de l’Urgell. Aquesta iniciativa donarà forma i recorregut a l’espectacle i inclou un programa d’assajos oberts a la ciutadania. Aquest muntatge per a tots els públics, s’estrenarà en el Festival Esbaiola’t, a Esterri d’Àneu (Lleida), en el mes de juliol.

El passat mes de maig ja es va iniciar el procés creatiu de la nova producció, que per primer cop en la trajectòria de la companyia, serà de circ. També serà la primera vegada que la companyia no estarà damunt l’escenari, sinó que s’encarregarà de la direcció, la creació de l’espai escènic i la dramatúrgia de l’espectacle, deixant la part interpretativa al duo Laiaiona.