La Cubana està portant a terme un nou projecte, aquesta vegada un pòdcast, titulat Les Teresines, pim, pam, pum. Catalunya Ràdio va proposar a la companyia portar a terme aquesta iniciativa de ficció en clau de comèdia, a través d’alguns dels personatges més coneguts de la seva trajectòria: Les Teresines. El projecte consta d’un pròleg i vuit capítols, escrits i dirigits per Jordi Milán. El repartiment està format per les actrius Mercè Comes, Mont Plans i Montse Amat, interpretant les tres Teresines, i també intervenen altres actors i actrius: Anna Barrachina, José Corbacho, Santi Millán, Xavi Tena, Filomena Martorell, David Ramírez, Meritxell Huertas, Maria Garrido, Nuria Benet, Àlex Gonzàlez, Toni Sans, Virginia Melgar, Gigi Figueras, Victor G. Casademunt, Pol Vinyes i Jordi Milan. També es compta amb la participació especial en alguns capítols de Santi Faro, Juliana Canet, Toni Clapés, Luis del Olmo, Carme Ruscalleda, Raül Balam, Oriol Mitjà, Gemma Puig i Judit Mascó, entre altres.  

Podeu escoltar els diferents capítols en aquest enllaç. També estan disponibles a l’app de Catalunya Ràdio, Spotify, iVoox i iTunes.