Cascai Teatre continua de gira, durant el mes de març, amb dos dels seus espectacles de repertori.

Un tal Shakespeare es representarà, el 4, a les 20 h, a l’espai Salón Blanco de La Almunia de Doña Godina (Saragossa); el 19, a les 18 h, a la Sala Polivalent Municipal de L’Escala (Girona); i el 24, a les 20 h, en el Teatre Auditori Municipal Pepe Correa de Xirivella (València).

En els enllaços, podeu visualitzar les gravacions d’aquesta obra, realitzades en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE:

Clip

Vídeo amb entrevistes

L’anècdota de l’espectacle

A més, la companyia oferirà Els colors de Duke Ellington, el 12, a les 18 h, a L’Atlàntida de Vic (Barcelona); i el 18, a les 20 h, a l’Auditori Municipal Miquel Pont de Castellar del Vallès (Barcelona).

Podeu veure els vídeos de l’espectacle, realitzats en el marc del projecte Territori Escènic, en els enllaços de sota:

Clip

Vídeo amb entrevistes