Una de les companyies associades de CIATRE, Tricicle, va rebre, el 17 d’abril, el Premi Max d’Honor 2023, en reconeixement de la seva àmplia trajectòria professional de més de 40 anys damunt dels escenaris.

La Fundació SGAE que organitza els Premis Max de les Arts Escèniques ha destacat “la seva esplèndida i prolífica carrera, plena d’èxits, fins a arribar a ocupar un lloc destacat en la història de les arts escèniques”. També remarca “la seva mestria i genialitat en l’art del mim, per ennoblir tant la comèdia com el teatre gestual, fent riure milions d’espectadors de tot el món”. És un premi que s’ha atorgat també a cadascun dels tres integrants, Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, per “la seva gran trajectòria individual com a directors, autors, actors i productors”.

El reconeixement el van rebre a la gala de la 26a edició dels Premis Max, que es va portar a terme en el Gran Teatre Falla de Cadis.