La nova creació de La Baldufa, Amal, arriba a FiraTàrrega després de la seva estrena en el Festival Esbaiola’t, durant el passat mes de juliol. Aquesta ha estat la primera vegada en la qual la companyia no està damunt l’escenari, sinó que s’ha encarregat de la direcció, la creació de l’espai escènic i la dramatúrgia de l’espectacle, deixant la part interpretativa al duo de circ Laiaiona. A més, l’obra forma part, aquest any, del programa de suport a la creació de FiraTàrrega i es podrà veure els dies 8, 9 i 10 de setembre. Per a més informació, consulteu aquest enllaç. Dies després, concretament el 23 i el 30, La Baldufa oferirà l’espectacle a Lleida.

En el marc de les Festes Majors que es desenvolupen a Quart de Poblet (València) fins al 17 de setembre, la companyia oferirà el dia 5, a les 19 h, el seu espectacle Embolic a la granja, en el parc de Sant Onofre. A més, La Baldufa estarà, el 16, en el Festival Carrollets de Sunyer (Lleida) amb La faula de l’esquirol; i el 29, a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) amb Zeppelin.