Juguem? de la companyia Ninnus, obra coproduïda per Cascai Teatre s’estrena, el 8 d’octubre, a la Sala La Planeta de Girona, dins del Festival Temporada Alta. En aquest concert teatralitzat, la música i els sentits ajudaran a despertar la curiositat dels infants de 0 a 4 anys, i farà gaudir d’un moment màgic en família. L’espectacle es representarà a les 10 h, a les 12 h, a les 16 h i a les 17.30 h. Aquesta mateixa proposta estarà, dies després, concretament, el 21, a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles (Girona), a les 11 h i a les 12.15 h.

D’altra banda, Cascai Teatre continua la gira de l’espectacle Un tal Shakespeare. L’obra es podrà veure, el 14 octubre, a les 20 h, en el Teatre Auditori Can Palots de Canovelles (Barcelona); i el 28, a les 19 h, en el Saló Social de Callosa d’en Sarrià (Alacant).