Mercè Rodoreda en el triangle de París torna a la Sala Petita del Teatre Gaudí de Barcelona, espai on es va estrenar l’espectacle aquest passat estiu. L’obra estarà en cartell des del 9 de novembre fins al 30 de desembre. En els 40 anys de la seva mort, Versus Teatre torna a apostar per un text d’aquesta escriptora catalana, sota la direcció de Maria Casellas. El muntatge està inspirat en la lectura de Retrat de Mercè Rodoreda de Mercè Ibarz que explora l’obra, les ciutats on va viure i els exilis, així com les aspiracions de l’autora. Les funcions es portaran a terme els dijous, divendres i dissabtes, a les 18.30 h; i els diumenges, a les 20 h. El dia 11 no hi ha representació; i el 18, se’n faran dues: la primera, a les 18 h; i la segona, a les 20 h.

Per a més informació i per a la compra d’entrades, consulteu aquest enllaç.