L’alegria que passa de Dagoll Dagom, espectacle recentment guardonat en els Premis Butaca, torna a Barcelona avalat per més de 60.000 espectadors. Després d’una llarga gira, durant la qual ha estat en 17 poblacions de Catalunya, València i Mallorca, la companyia farà la seva última temporada en el Teatre Poliorama del 9 de desembre al 28 de gener. A més, el primer cap de setmana, Dagoll Dagom impulsa una acció amb Plataforma per la Llengua i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana per promoure el teatre en català. Part de l’aforament de les funcions es destinarà a joves i a estudiants de català per tal que puguin assistir a un espectacle teatral en llengua catalana.

Pel que fa als Premis Butaca, l’espectacle ha aconseguit cinc guardons en l’edició número 29 que es va celebrar el 20 de novembre, en una gala portada a terme en el Pavelló d’Esports de Premià de Mar (Barcelona). L’alegria que passa els va rebre en aquestes categories: millor musical, millor composició musical per a Andreu Gallén, millor espai sonor per a Jordi Ballbé, i millor actriu i millor actor de musicals per a Àngels Gonyalons i Eloi Gómez, respectivament.