Ara que fa mig segle de vida, Dagoll Dagom mira al passat en un concert multitudinari que repassarà els moments més significatius de la seva història. Després de cinquanta anys de trajectòria durant els quals ha estrenat 34 espectacles (23 dels quals musicals) i 5 sèries de televisió, i ha acumulat més de 4.700.000 espectadors, la companyia s’acomiada dels escenaris, en un concert interpretat per l’Original SoundTrack Orchestra, formada per 41 músics i un cor de 20 cantaires, i amb un grup de 26 artistes que han passat per Dagoll Dagom al llarg d’aquests anys. L’actor, cantant i director, Daniel Anglès, dirigirà la vetllada, durant la qual sonaran les músiques i s’interpretaran les cançons més conegudes de la seva història. Durant aquest esdeveniment que també comptarà amb la direcció musical de Joan Vives i la coreografia d’Ariadna Peya, es farà una mirada cap endavant, amb la presentació dels futurs intèrprets de la nova producció de Mar i Cel que s’estrenarà aquest setembre del 2024. Com a amfitrió hi haurà l’equip de direcció de la companyia, format des del 1977 per Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel. Aquest concert es farà en el marc del Festival Grec de Barcelona, els dies 11, 12 i 13 de juliol. Per a la compra d’entrades, consulteu aquest enllaç.