ACTUACIONS DE LA CIA. MARCEL GROS DURANT EL MES DE MARÇ

//ACTUACIONS DE LA CIA. MARCEL GROS DURANT EL MES DE MARÇ

ACTUACIONS DE LA CIA. MARCEL GROS DURANT EL MES DE MARÇ

En el mes de març, la Companyia Marcel Gros es desplaçarà a diverses ciutats per representar tres dels seus espectacles de repertori. Encuentracuentos es representarà en aquestes dates, horaris i espais: el dia 7, a les 12 h, al Palacio de la Audiencia de Sòria, i a les 19.30 h, al Teatro Bretón de Logronyo; el 8, a les 18 h, al Teatro Latorre de Toro (Zamora); i el 29, a les 18 h, al Teatro Principal de Vitòria. D’altra banda, la companyia oferirà l’espectacle Universari el dia 21, a les 18 h, a L’Atlàntida de Vic (Barcelona); i el 22, Planeta M.Art, a les 17 h, al Centre Cultural de Cardedeu (Barcelona).

Es poden adquirir les entrades pels espectacles en aquests enllaços:

Sòria

Logronyo

Vitòria

Vic

Cardedeu

En el cas del Teatro Latorre de Toro, la venda es fa a taquilla.

By |2020-03-24T12:22:15+02:00febrer 24th, 2020|General|Comentaris tancats a ACTUACIONS DE LA CIA. MARCEL GROS DURANT EL MES DE MARÇ