Addaura Teatre Visual, amb la col·laboració de Vasssil Lambrinov de la formació musical Blaumut, estrenarà a Barcelona l’espectacle KLÉ, muntatge inclusiu de dansa, màgia, manipulació d’objectes, titelles, clown, llengua de signes i teatre negre que explora l’obra de l’artista suís Paul Klee, pintor, músic, titellaire, filòsof i mestre de la Bauhaus, escola d’arquitectura, disseny, artesania i art fundada l’any 1919. L’obra es representarà al Sant Andreu Teatre els dies 28 i 29 de març, i el 4, 5 i 19 d’abril. Els dissabtes es farà un passi a les 17.30 h, i els diumenges, a les 12 i a les 17.30 h.

Podeu consultar més informació sobre KLÉ en aquest enllaç.

En aquest link podeu adquirir les entrades.

Podeu veure el vídeo de l’espectacle, realitzat en el marc del projecte Territori Escènic de CIATRE, en aquest enllaç.