Des de CIATRE us proposem continuar amenitzant el vostre confinament amb diversos suggeriments dels nostres associats.

En el canal de YouTube de la companyia Els Joglars podreu visualitzar, durant aquest mes d’abril, els seus espectacles  Zenit  i Daaalí.

La  Baldufa us proposa seguir, en el seu Instagram i YouTube, el projecte #DiàlegsSenseEscenari. En el marc del Festival Esbaiola’t 2019 i aprofitant que la companyia va acollir artistes de llocs diversos i característiques diferents, i amb una bona pila d’arguments interessants a compartir sobre aspectes relacionats amb el teatre familiar, La Baldufa va enregistrar un seguit d’entrevistes curtes que formen part d’aquesta iniciativa estrenada el 15 d’abril. Cada dimecres, a partir de les 18 hores, la companyia penjarà un nou episodi fins arribar a un total de 8.

L’òpera Turandot de La Fura dels Baus es pot veure fins al 24 d’abril en aquest enllaç del web del New National Theatre de Tòquio.

Durant tot el confinament, la companyia Lazzigags mantindrà penjats en el seu canal de YouTube els espectacles  Pippi Langstrump, especial 10è aniversari (familiar, recomanat per infants de més de 4 anys), Sherlock Holmes i el club dels pèl-rojos (familiar, recomanat per infants de més de 8 anys) i On vas, Hollis Jay? (juvenil, recomanat per nens i nenes de més de 12 anys). A més, també es podrà veure La Berta i el seu robot (infantil, recomanat per infants de més de 2 anys) fins al 26 d’abril.

La Corporació Catalana de Ràdio i Televisió té previst emetre dos espectacles de T de Teatre per alguns dels seus canals. Aventura! es podrà veure el 25 d’abril, a les 23 h, pel 33 i per l’Internacional. A partir d’aquesta mateixa data i durant 7 dies, aquest muntatge teatral estarà a la plataforma online TV3 a la Carta.