CIATRE està treballant de forma conjunta amb altres entitats de les arts escèniques per fer arribar un seguit de propostes a les institucions amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi sanitària en el sector cultural. Aquestes mesures que s’estan desenvolupant des que va començar l’estat d’alarma, s’estan traslladant a les administracions pertinents. Amb l’esforç i la col·laboració de tots, tant de les arts escèniques i musicals com dels organismes públics, es podrà fer front a aquesta situació tan inesperada, difícil i preocupant.

En els enllaços de sota trobareu les propostes, a nivell estatal, en les quals ha estat treballant CIATRE a través de FAETEDA, organització a la qual pertany l’entitat:

– Propostes per a la reobertura d’espais privats

– 52 mesures extraordinàries per afrontar les conseqüències de la COVID-19

A més, en el web de FAETEDA es poden trobar informacions d’interès pel sector:

– Resum de les mesures que afecten directament a la reobertura d’espais culturals

– Resum de les principals mesures del Reial Decret-Llei 17/202o del 5 de maig

– Resum de les mesures específiques pel sector de les arts en viu que s’estan prenent a nivell local, autonòmic estatal i internacional per afrontar la crisi de la Covid-19

D’altra banda, CIATRE s’ha adherit a manifestos d’altres entitats culturals, com ara el del Cercle de Cultura que podeu consultar en aquest enllaç.